Els autors

JOAN BASAGAÑA

Biòleg amb l’especialitat d’Ecologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau en Comunicació Ambiental per la Universitat Pompeu Fabra. Posteriorment va realitzar un Màster en Gestió i Administració Ambiental a Madrid, on també ha col·laborat amb l’Observatori de la Sostenibilitat. En el terreny laboral ha treballat com a tècnic de medi ambient tant en l’administració pública com en consultories especialitzades i ha realitzat diversos voluntariats per ampliar els seus coneixements en el camp de la gestió del territori i el món de la conservació.

GEMMA FIGUERAS
Doctora en biologia, especialitzada en botànica per la Universitat de Barcelona. Ha realitzat estades a la Universitat de Copenhaguen i també a la Karl-Frazens Universität de Graz (Àustria). Un cop finalitzat el doctorat, va treballar en el camp de Business Development d’una Spin-off de la Universitat.  Actualment treballa al Departament Mèdic de l’empresa INDIBA SA, encarregant-se de la comunicació científica, en col·laboració amb el departament de marketing i realizant estudis de validació intern i preparant presentacions per a congressos i convencions on s’explica el mecanisme d’acció i els efectes dels productes de l’empresa.

POL BARTRÈS
Enginyer Tècnic Industrial Mecànic per l’EUETIB i Tècnic Especialista en Desenvolupament de Projectes Mecànics. Amb àmplia experiència professional en l’àmbit de la museografia interactiva, ha realitzat també tasques d’enginyer i delineant-projectista en empreses del sector industrial i del disseny. Coautor del llibre “8 enginys que han fet història. Construeix-los tu mateix.”, editat pel CEIC. Impulsor del programa de divulgació científica “El calaix d’Arquimedes” de MataróRàdio.

 


fotonuria

NÚRIA RADÓ

Biòloga per la Universitat Pompeu Fabra, va realitzar el seu Doctorat sobre Genòmica Evolutiva al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. Ha col·laborat amb  OmnisCellula, l’IMIMa’t i El Tot Mataró. Impulsora de LAC, un espai de lleure per a l’experimentació científica i tecnològica destinat a infants i joves. Actualment resideix a Londres on cursa el màster de Comunicació Científica a l’Imperial College London.

 


dsc03304_bn

LAIA BASSAGANYAS

Doctora en Biomedicina per la Universitat Pompeu Fabra, amb especialització en el camp de la variabilitat genòmica humana. Actualment treballant com a investigadora post-doctoral a la Universitat de Califòrnia, San Francisco, estudiant l’aplicabilitat de les noves tecnologies de seqüenciació genòmica en la predicció de pronòstics variables en algunes malalties. Va ser editora i presentadora del programa De ciència certa de Mataró Ràdio durant la temporada 2010-2011.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *